fbpx

Božja čestica je službeno priznata

Božja čestica je službeno priznata sada kada je laboratorij za fiziku čestica CERN u Švicarskoj dokazao njeno postojanje.

Božja čestica, poznata u znanstvenim krugovima kao Higgsov bozon, ovisi o postojanju Higgsovog polja. Higgsovo polje prožima cijeli prostor i daje česticama njihovo svojstvo mase.

Polje koje prožima cijeli prostor? Misliš kao eter? Eter je široko prihvatan kao univerzalno polje sve do kasnih 1800-ih, kada je nesporazum o njegovoj prirodi doveo do toga da se ideja privremeno odbaci.

Sada, kao “Higgsovo polje”, prihvatanje etera se vraća! Dakle, šta je ovo polje koje prožima cijeli prostor? Znamo da zvučna energija prolazi kroz medij zraka. Znamo da se, na moru, energija vala nosi kroz medij vode. Očito, svjetlosna energija ne može doći do nas od sunca preko “praznih” prostora osim ako taj prostor nije ispunjen sredstvom sposobnim za nošenje svjetla i drugih energetskih valova.

Samo etersko polje je primarni oblik magnetizma. To je magnetski “fluid” koji može biti iskrivljen ili komprimiran kao plin i može proći kroz polove magnetne poluge.

Polje etera ili Higgsovo polje je magnetska tkanina prostora.

Više se može shvatiti o tkanju prostora kada uzmete u obzir osnovni princip Kreacije. Cijeli svemir stvoren je s tri aspekta izvorne svijesti: Misao i Osjećaj zajedno u Pokretu.

Kada se komprimira u gustoću s kojom smo upoznati u našem fizičkom okolišu, izvorna Misao Kreacije ili usmjerena namjera – postaju energija (materija i energija su jedno). Ta je energija satkana kako bi formirala fizičku materiju. Budući da komprimirana energija unutar fizičkih atoma zahtijeva jednako komprimiranu podlogu nosača, eter je intenzivno koncentriran oko svih oblika fizičke materije.

Izvorni Osjećaj je energija ljubavi koja proizlazi iz Stvoritelja. Šta ljubav čini? Drži stvari zajedno. Šta čini fizički magnetizam? Također drži stvari zajedno. U svojoj fizičkoj manifestaciji, izvorni Osjećaj je tlo prostora – sveprožimajuće polje koje drži Univerzum zajedno kroz privlačnu, magnetsku prirodu.

Tkanje prostora je komprimirana verzija izvorne Božje ljubavi. To je eter ili Higgsovo polje koje podupire “Božju česticu”.
Ovo znači da možemo reći, doslovno, LJUBAV JE U ZRAKU. ■

 

 

Prevod: JaJesamKreator
Izvor: shiftfrequency.com