fbpx

Kako duše biraju svoje roditelje i porodicu u ukoju dolaze

 

Kako bi se razvijale, naše duše na Zemlju dolaze više puta. Prije nego što se duša odluči ponovno utjeloviti, mora odlučiti kakav život želi proživjeti. Ta se odluka donosi na temelju lekcija koje želi naučiti. To uključuje i odabir roditelja, a ovisi o svrsi duše i željama za određenim znanjem i životnim stilom…

 

Odluka se donosi na temelju lekcija koje trebamo naučiti

Godinama prije nego što sam rodila svoju djevojčicu, sanjala sam da imam kćer. Prišla mi je i zagrlila me, rekla mi je da sam ja njezina majka te da joj je ime Evelyn. Taj mi se san urezao u srce i u pamćenje. Kada sam zatrudnjela, znala sam da nosim djevojčicu i koje ću joj ime nadjenuti.

Kako bi se razvijale, naše duše na Zemlju dolaze više puta. Svi oni koji ne vjeruju u reinkarnaciju, ipak neka razmisle o ideji da se duša rađa u drugom tijelu mnogo puta.

Prije nego što se duša odluči ponovno utjeloviti, mora odlučiti kakav život želi proživjeti. Ta se odluka donosi na temelju lekcija koje želi naučiti. To uključuje i odabir roditelja, a ovisi o svrsi duše i željama za određenim znanjem i životnim stilom.

 

Duša čeka pravi trenutak da se rodi

Primjerice, ako su dvije duše prije bile zajedno, primjerice kao majka i kći, možda će poželjeti ponovno proživjeti to iskustvo ili živjeti u suprotnim ulogama, tako da duša majke postane kći, a kći majka. Ponekad se duša želi utjeloviti u određenom dijelu svijeta, pa joj neće biti toliko važno tko će joj biti roditelji. Jednako kao što su ljudi međusobno različiti, tako su različite i naše duše te ono što žele stvoriti i doživjeti za života.

Kada se uspostavi veza s potencijalnim roditeljem, duša tada stvara povezanost s tom osobom i prisutna je kraj njezine energije, čekajući pravi trenutak da se rodi.

 

Duša čeka pravi trenutak da se rodi

Majka svojim mislima šalje signal duši

Dakako, roditelji također imaju značajan utjecaj na to koja će duša biti član njihove obitelji. Naše svakodnevne misli, želje i svrha šalju signal dušama, koje tada reagiraju na njihovu energiju. Ovo se posebice odnosi na majku.

Ženske dnevne aktivnosti i misli u razdoblju trudnoće stvaraju polje poput magneta, privlačeći duše na područje životnih prilika koje mogu ponuditi svom djetetu.

 

Biramo svoju braću i sestre

Što se tiče obitelji s više djece, duše stvaraju međusobne ugovore s potencijalnim sestrama, odnosno braćom. Energetsko polje i želje majke te želje duše za rođenjem, zajedno donose odluku tko će se prvi roditi.

Volim to zamišljati kao da ja sa svojim sestrama lebdim u eteru s “druge strane“ dok odlučujemo koja će prva doći na svijet. Zatim se ona koja ima najveću želju progura naprijed, vičući: “Ja! Ja ću prva!“. U slučaju spontanog pobačaja, duša koja se trebala roditi, često dođe na svijet u sljedećoj majčinoj trudnoći. Isto tako se događa, da se duša djeteta koje zbog pobačaja nije došlo na svijet u jednoj obitelji, rodi u obitelji najboljih prijatelja svoje majke.

Neupitno je da duše biraju svoje obitelji, mjesto rođenja i životne događaje koji će se za njihova života odigrati. Spoznaja da smo se mi i članovi naše obitelji međusobno odabrali vrlo je ohrabrujuća i dirljiva. ■

 

 

Izvor: alternativainformacije.com
healthfoodsoul.com/sensaklub.hr