fbpx

Kako ojačati mišiće za manifestiranje?

 

Iako ste možda već manifestirali neke divne stvari u vašem životu, postoji još jedna razina koju možete postići. Sve počinje treniranjem vaših mišića za manifestiranje; koji su poput bilo kojeg drugog mišića, bez vjezbe će da oslabi. Neki pokazatelji da možda već patite od mlohavih, degenerirajućih mišića za manifestaciju jesu neodređene namjere, osjećaj nesposobnosti i zaglavljenosti u istim situacijama, neprestane brige i lijenost, osjećaj kao da gubite vrijeme i jednostavno ne doživljavate ugodan život koji biste voljeli. Ako nprepoznate na bilo koji od ovih simptoma, vrijeme je da naučite kako povećati manifestacione vibracije.

Za početak jačanja vaših mišića za manifestiranje idemo u vašu ličnu Teretanu za Manifestiranje, svaki dan odmah u jutro. Ako želite vidjeti, osjetiti i doživjeti stvarne rezultate, bitno je da započnete dan vježbanjem vizualizacije. Jedna od najvećih tajni koju smo ikada pronašli, koja daje nevjerojatne rezultate, jeste da započnemo jutro s 3 minuta vježbanja kreativne mašte. Svakodnevno. Fokusirajte se i vizualizirajte kako želite da se vaš dan odvija? Kako se želite osjećati na kraju dana? Zamislite sve što želite, ali uvijek uključujući osjećaj velikog sretnog DAAAA-zansa.

Ako želite započeti Super-manifestacijski trening, onog trena kada se probudite, započnite govoriti riječ DA ili WOW. Ponovite je koliko god puta možete. Recite DA za sve! Recite DA za ono ko vi jeste, recite DA onome gdje se nalazite trenutno u životu, ljudima u vašem životu, vašoj prošlosti baš onakvoj kakva jest i recite DA na sva buduća iskustva koja želite stvoriti! Izgovarajte DAAA do te mjere da poželite skakati u mjestu. Izgovarajte WOOOW dok ne osjetite potpuno oduševljenje, Dopustite sebi da se uzbudite zbog ovog idealnog zamišljenog dana u kojem ćete zaista uživati gledajući ga kako se ostvaruje. Riječ “DA” je moćna i riječ je koju koristite za svaku stvar i stanje koje želite manifestirati. Ona nosi bitnu vibraciju uspjeha koje nikada ne može biti previše. WOOOW ili bilo koja druga riječ koja za vas predstavlja ugodno iznenađenje, oduševljenje i radost budi osjećaj koji želite imati tokom cijelog procesa manifestiranja bilo čega.

Samo zamislite kako šaljete jedno veliko DAAA svima i svemu u vašem životu. Znajte da će biti određenih područja za koja je veći izazov reći DAA iz dubine srca. Ipak, nakon što odaslate ovakvo raadosno DAAA, obratite pažnju kako se osjećate? Što češće možete osjetiti, reći i misliti DAAA, to su snažniji mišići koje koristite za manifestiranje. Samo zato što šaljete radosno DAAA, češće ćete primati DA. Kad god zatražite nešto od Univerzuma, dobićete veliko DAAAAA!!!

Što više vježbate govoriti ili zamišljati to veliko sočno DA, jaču ćete reakciju OSJEĆATI. Dopustite sebi da osjećate te pozitivne reakcije. Jednostavno osjećajući DA za ono što želite upravp je ono što ga čini budućom manifestacijom. Osjećaji su gorivo za manifestiranje. Uzmite 10 sekundi upravo sada i trenirajte DA-osjećaj, koji ćete odmah osjetiti u svom tijelu. Primijetite kako samo jedna mala riječ može imati moć da odmah promijeni cijelo raspoloženje i vibracije.

Možete brzo preobraziti svoj život govoreći DAAA i osjećajući se dobro u svojoj koži, govoreći DAAA svom životu, svojem tijelu, ali i kroz oprost sebi i drugima, na svim stvarima iz prošlosti. Iskustiti DAAA znači osloboditi se otpora koji osjećate prema bilo kome ili bilo čemu. Čemu god se opiremo – to ustrajava. Govoreći veliko DAAA vašem idealnom životu, dopušta vam da nadišđete one male stvari koje vas sputavaju. Govoreći redovito i često DAAA životu osnažujete svoje mišiće za manifestiranje, otpustate blokade, prihvatate sve ono čemu se trenutno opirete, dižete vlastitu vibraciju do nivoa gdje stičete sposobnost da kreirate i ostvarite sve vaše želje, namjere i potrebe. ■

 

Prevod: JaJesamKreator 2018

 

 

 

Jafree Ozwald/shiftfrequency.com