fbpx

Louise Hay: Rak je jedna od onih bolesti koje pokazuju istinsku prirodu kod ljudi

 

Sama Louise je razvila rak i istaknula da je duhovni i emocionalni uzrok bio zlostavljanje u djetinjstvu na kojem nije radila, piše Forever conscious. Bilo je dovoljno da jednom prođe kroz traumu i emocije koje su se pojavile u njoj da potpuno uspije uništiti rak u njezinom tijelu.

Kad je moja sestra oboljela od raka početkom ove godine, željela sam otkriti metafizički uzrok bolesti.

Uvijek sam vjerovala da se bolest manifestira na energetskoj ili emocionalnoj razini, a zatim na fizičkoj razini. U energetskom svemiru ova teorija vrijedi za stvaranje svega i svih.

Louise Hay, stručnjak za metafizičke uzroke bolesti navodi da je rak često proizvod neriješenih strahova ili trauma.

Prema njezinoj knjizi ” Kako iscijeliti duh i tijelo”, uzroci raka su:

“Duboka povrijeđenost. Dugogodišnje ogorčenje. Duboka tajna ili bol koja izjeda iznutra. Zadržavanje mržnje. “

Sama Louise je razvila rak i istaknula da je duhovni i emocionalni uzrok bio zlostavljanje u djetinjstvu na kojem nije radila, piše Forever conscious. Bilo je dovoljno da jednom prođe kroz traumu i emocije koje su se pojavile u njoj da potpuno uspije uništiti rak u njezinom tijelu.

Postoje bezbrojne priče poput ove i ja sam uvijek tražila emocionalni i energetski uzrok kad god bi se bolest pojavila u mom životu, ali kad je mojoj sestri dijagnosticiran rak, bila sam pomalo izgubljena.

Shvatila sam da je to njezino putovanje, ali istodobno činilo se da niti jedan od metafizičkih uzroka koje je navela Louise ili drugi metafizičari, ne odgovara problemu. Moja sestra nikada nije doživjela dramatičnu traumu u svom životu, a također se trudila da rezonira s opisima koje sam našla i koje sam joj čitala.

Čak je odlazila kod holističkog savjetnika koji ju je vodio na meditativna putovanja i dobivala je redoviti savjet od psihologa, a njezino mentalno zdravlje i stanje uma uvijek su bili iznimno zdravi i pozitivni.

Nakon nekoliko mjeseci razmišljanja, odlučila sam da je moram pustiti i dopustiti joj da sama radi stvari za sebe. Ako je u prošlosti bilo nekih neriješenih emocija, morala sam joj dopustiti da prođe kroz taj proces.

Ta prilika nikad doista nije došla, jer samo nekoliko mjeseci nakon dijagnoze, ona je preminula. Sve je bilo vrlo iznenadno i naglo.

To me je natjeralo da još više razmišljam o dubljim uzročnicima raka i jedne noći, odgovor mi se pojavio.

Duše koje razviju rak su visoko razvijene, napredne duše koje su iscjelitelji. Rak ih podsjeća na njihove iscjeliteljske sposobnosti ili dopušta onima oko njih da se iscjeljuju kroz njihovo iskustvo.

Duše koje razvijaju rak su pristale žrtvovati se kako bi potpomogle duhovni napredak onih oko sebe i onih u njihovoj grupi duša. Na taj način oni unapređuju svoju vlastitu dušu.

Nakon što sam čula ovu poruku, pitala sam se želim li u to samo vjerovati jer se radilo o mojoj sestri, ali kad sam počela gledati druge ljude u mom životu koji su imali rak i kakav su utjecaj imali na one oko njih, te informacije su uistinu počele rezonirati sa mnom.

Rak je jedna od onih bolesti koje pokazuju istinsku prirodu kod ljudi. On prisiljava osobu i one koji su uključeni da se bave nizom pitanja poput smrti, straha, boli, tjeskobe, stresa, ali i ljubavi.

Obično sam znala pitati sestru da opiše kako se osjeća i dok je strah bio prisutan, često je govorila da je osjećala puno više ljubavi. Zapravo, jedini put kad sam je vidjela kako plače na tom putovanju, bilo je kad je izrazila svoju zahvalnost za svu ljubav koju je primila nakon dijagnoze.

Njena dijagnoza povezala je cijelu moju obitelj i djelovala kao katalizator za popravljanje zategnutih odnosa i sukoba starih gotovo desetljeće. Nema sumnje da je dio njezine svrhe bio da bude iscjelitelj.

Osim što sam tome svjedočila u događaju s mojom sestrom, mislim da su ovo metafizički uzroci raka:

“Rak se pojavljuje kod naprednih duša koje su došle da iscjeljuju, kroz putovanje s tom bolesti mogu isporučiti iscjeljujuću energiju onima oko njih. Tada se ozdravljenje može dogoditi na duhovnoj, emocionalnoj i čak fizičkoj razini, može se također pojaviti izravno ili neizravno.
Rak se također može pojaviti kada iscjelitelja treba podsjetiti na njegove darove. Često se na putovanju s rakom ponovno sjedinjuju sa svojim iscjeliteljskim sposobnostima, to se može dogoditi i na svjesnoj i podsvjesnoj razini.
Rak ne mora uvijek biti povezan s individualnom traumom, već može ukazivati ?? na duboko iscjeljenje koje uključuje cijelu grupu duša.”

Kada netko razvije razvije rak, djeluje kao buđenje i proces iscjeljivanja za druge članove iste grupe duša. Ovaj proces ozdravljenja može biti produkt mnogih života, a također se može ponavljati u više života.

Dok će svačije putovanje s rakom biti drugačije i različite emocije će se pojavljivati kod različitih ljudi, na kraju smatram da je rak znak da je osoba napredna duša, s iscjeliteljskim sposobnostima, koja se utjelovila kako bi iscijelila druge ili se trebala podsjetiti na vlastite sposobnosti iscjeljivanja. ■

 

 

Izvor: atma.hr