fbpx

MARIE DIAMOND: Suautorica bestseler knjige TAJNA (The Secret) dolazi u Zagreb

MARIE DIAMOND

Suautorica bestseler knjige TAJNA (The Secret) dolazi u Zagreb

Otkrijte Tajnu uspješnosti i pokrenite Zakon privlačenja u 2018. godini!

Marie Diamond ‘slušaju’ Steven Spielberg i Rolling Stonesi – saznajte zašto!

Centar SRETAN DAN s velikom radošću najavljuje prvo gostovanje MarieDiamond u Hrvatskoj!

Ova svjetski renomirana govornica i autorica, poznata po sudjelovanju u hit filmu Tajna te suautorica istoimene knjige, održat će u Zagrebu dvije izuzetno zanimljive radionice.
„Tajna“ je jedna od najprodavanijih knjiga za samopomoć – prodana je u više od 25 milijuna primjeraka, prevedena na 50 jezika te se više od 190 tjedana zadržala na ljestvici bestselera The New York Timesa.

Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestselera, kreatorica DiamondFengShuija, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije. Ona je također jedina Europljanka koja je sudjelovala u svjetskom fenomenu – filmu “Tajna”(The Secret).

MarieDiamond koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kako bi pomogla pojedincima, organizacijama i korporacijama u poboljšanju njihovog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije.

Među njezinim su klijentima milijarderi, multimilijunaši i slavne osobe iz svijeta filma i glazbe, kao što su Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul, Dan Acroyd; najprodavaniji pisci i motivacijski govornici poput RhondeByrne, JackaCanfielda, Boba Proctora, JohnaGreya, MarianneWilliamson i Vishean Lakhiania; vrhunski sportaši, vođe Fortune 500 tvrtki, CEO i top lideri te mnogi čelnici političkih vrhova raznih zemalja i organizacija, poput Belgije, Kazahstana, Rusije, Islanda, SAD-a, Kanade i Meksika.

Naravno, osim kvalitetom, Marie je privukla mnoge sjajne klijente i primjenom svojih znanja o Zakonu privlačenja.

MarieDiamond, kao međunarodno priznata autorica, učiteljica, konzultantica i motivacijska govornica, donosi svoju mudrost i savjete širokoj publici kroz seminare, osobne nastupe na televiziji i radiju, tele-seminare, treninge, (E) knjige, online tečajeve i druge proizvode, a po prvi put, ovog proljeća, konačno dolazi i u Hrvatsku!

Marie će s dvije vrlo snažne radionice gostovati u srcu Zagreba, u Europskom domu 21 i 22. travnja.

U subotu, 21. travnja bavit će se temom „Tajne uspješnosti“ , gdje će na popodnevnoj radionici podijeliti s nama svoje načine korištenja Zakona privlačenja za kreiranje uspjeha.

Poučit će nas kako da dodamo 33% više na sve svoje rezultate. Pričat će nam o tome kako naše okruženje, način razmišljanja, naši osjećaji i ono što činimo, stvaraju našu budućnost.

Od Marie ćemo doznati i njenu osobnu priču – kako je dospjela u film TheSecret i kako je počela raditi sa Zakonom privlačenja.

U nedjelju, 22. travnja tema cjelodnevne radionice je vrlo ciljana i vrlo moćna: Zakon privlačenja za 2018. godinu. Za ovu će radionicu svaki polaznik unaprijed poslati svoj datum rođenja, kako bi svi na svojoj kartici, osim imena, dobili napisan i osobni energetski broj.

Posebnost MarieDiamond je što ona povezuje svoja znanja feng shuija sa Zakonom privlačenja i pokazat će vam kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja vlastitog života za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za ovu godinu.

Na ovoj ćemo radionici naučiti ključne boje, riječi i afirmacije koje najjače djeluju u 2018. i otkrit ćete koje je najsnažnije gorivo za pokretanje Zakona privlačnosti.

U svakom slučaju, ovo proljeće Zagreb će doživjeti nešto sasvim posebno, priuštite si biti dio tog iznimnog događaja!

VRIJEME:

Subota 21. travnja 17:00-20:00 Tajna uspješnosti

Nedjelja 22. travnja 10:00-17:30 Zakon privlačenja za 2018.

MJESTO: Europski dom, Jurišićeva 1/1

CIJENE:

Rane prijave (do 30.03.)
– Subota 360kn
– Nedjelja 735kn
– Obje radionice 985kn
Mogućnost plaćanja u ratama!

Kasne prijave (nakon 30.03.)
– Subota 490kn
– Nedjelja 900kn
– Obje radionice 1.250kn
(Mogućnost plaćanja u ratama)

PRIJAVE: sretandan@inet.hr, info@sretan-dan.hr
098/702927, 091/5355197

Više informacije i detalja pronađite na https://mariediamond-croatia.com