fbpx

Vi ste MAŠINE za MANIFESTIRANJE

“Ako shvatite ko ste, to znači da znate odakle dolazite i kud idete”. Terezija od Avile

U svakom trenutku svog života stvarate nešto. Bilo da ostvarujete ono što želite ili ono što ne želite, sve ovisi o tome koliko ste svjesni u ovom trenutku. Tu svijest u vama sada, u konačnici određuje to koliko ste opušteni i čime odlučite ispunjavati svoj um. Koje vrste misli pozivate u vaš um u svakom trenutku. Kada se odlučite usredotočiti se na misli koje vas vode u dublje stanje mira, povjerenja i osjećaja “jedinstva” sa životom oko vas, odmah ćete osjetiti kako se vaša svijest širi. A kad se svijest širi, shvaćate kakav ste moćan manifestator uistinu, te se angažirati kao pravi manifestator koji jeste.

Ono što mnogi ljudi neće reći jest da je vaše iskustvo ovog trenutka vašeg života NAJVAŽNIJA stvar kojoj možete posvetiti svoju pažnju. Ovaj trenutak možda ne izgleda kao Bog zna šta, ali on predstavlja nagomilanje zbira svih vaših misli, osjećaja i iskustava koje ste imali tijekom cijelog vašeg trenutnog i pretdhodnih života. Sada se sve događa. Sve ono što vam je tokom vašeg života rekao vaš otac, vaša majka, braća i sestre, prijatelji, suradnici, šefovi itd., sve se upravo sada “odigrava” u vašem dubljom umu, poput podataka pohranjenih na računrskom čipu. Ono što radite s ovim informacijama određuje nivo energije kojom vibrirate i iskustva koja možete očitovati u budućnosti.

„Koristeći svoje srce kao kompas, možete jasnije vidjeti u kojem smjeru treba da se ide da se zaustavi samoporažavajuće ponašanje.” ~ Doc Childre i Howard Martin

Ono što ćete manifestirati u vašoj budućnosti je ono što intuitivno osjećate da će se dogoditi, duboko-duboko u sebi. Ono što mislite nije bitno koliko i ono što osjećate ili to šta “očekujete” kakva će budućnost biti. Ovo je očigledna moć vjerovanja i jednako je kao da šaljete poseban “zahtjev” u Svemir koji će biti ispunjen kasnije. Hajde, primijetite što duboko u sebi smatrate kako će ostatak ove godine izgledati?
Mašinerija vašeg uma može rezonirati zajedno sa sumnjama i strahovima; da to osjetite često morate biti jako mirni i tihi. Utišavanje je jedini način da se pogleda u sebe i da se pronađu svi odgovori koje tražite u životu. Oni su tamo, pitanje je imate li vremena da ih zaista potražite?

„Ovdje je jednostavno, ali moćno pravilo … uvijek dajte ljudima više nego što očekuju da će dobiti.” ~ Nelson Boswell

Jedna od najvažnijih stvari/osjećanja za svakodnevno vježbanje je spoznaja da uvijek imate moć stvoriti BILO KAKVU stvarnost koju želite. Pitam se šta bi se dogodilo ako biste večeras prije nego što zaspete napali sebe iz zasjete tako što biste odlučili očekivati i znati da će se u vašem životu pojaviti nevjerojatna božanska manifestacija (kojoj ste se uvijek nadli i koju ste sanjali) još ovoge sedmice? Pozivam vas da cijelu sedmicu, kao trening, boravite u ovoj spoznaji i ovom osjećaju, jer se moć osjećanja gradi tijekom vremena, osobito prije odlaska na spavanje.
Ko zna, sutra ujutro možda budete potpuno šokirani i iskusite koliko zaista čarobni i mistični VI jeste.

“Ono što se sada dokazuje jednom je bila samo zamisao.” ~ William Blake

 

JaJesamKreator 2018 ■

 

 

 

Prevod: JaJesamKreator
Izvor: shiftfrequency.com